Čo dať na Vianoce milovníkovi divadla

tipy na darčekyVianocedivadelníciiniciátorViktória Vančová

Darčeková poukážka SND

Potešte svojich blízkych originálnym darčekom v podobe darčekovej poukážky Slovenského národného divadla! Vďaka tejto poukážke sa ponoria do sveta baletu, činohry či opery. Darujete im unikátny zážitok plný podmanivej hudby, pôsobivého tanečného umenia alebo jedinečných príbehov. 

Tenisky z tikoki.sk

Tieto tenisky vznikli v spolupráci so Slovenským národným divadlom, ktoré v roku 2020 oslávilo sté výročie svojho vzniku. Počas desiatich dekád u nás vzniklo množstvo úžasných diel, na ktorých sa podieľalo množstvo skvelých umelcov. Tak ako počas celého obdobia existencie SND chodilo do divadla mnoho divákov, tak aj dnes si mnohí môžu povedať “Chodím do divadla“. Je to naozaj krásne “priznanie” a krásne sú aj tieto tenisky. A rozhodne by potešili nejedného milovníka divadla! 

Predplatné časopisu KOD

Pre vášnivých divadelných čitateľov máme takisto typ na skvelý využiteľný darček, a to počas celého nasledujúceho roka! Darujte zaujímavé a inšpiratívne čítanie v podobe predplateného časopisu KOD. Časopis KOD – konkrétne o divadle vychádza desaťkrát ročne (9 čísel + 1 rozšírené júnové letné číslo) a ponúka komplexný pohľad na divadlo a aktuálne informácie o divadle na Slovensku a vo svete. Aktuálne dokonca v akcii dva druhy predplatného.  

https://www.zlavomat.sk/akcia/739176-2-typy-predplatneho-casopisu-kod-konkretne-o-divadle

Nové hudobné albumy z produkcie divadelníkov

Hudobné kapely Orchester Jeana Valjeana a Morena Band vydali tento rok svoje prvé hudobné albumy, ktoré by zaiste potešili nejedného divadelného fanúšika! Príjemné počúvanie plné hlbokých citov ale i párty hity pod stromčekom nikdy nič nepokazia! Zakúpiť sa dá dokonca aj merch týchto hudobných skupín a to všetko na stránke rukahore.sk. 

iniciátor
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
spriatelené weby
VŠMU Bratislava Časopis DAMU pro kritiku a divadlo
Kontakt

Divadelný (internetový) časopis
Študentská revue Katedry divadelných štúdií
Divadelnej fakulty VŠMU
reflektorredakcia@gmail.com