Editoriál No.3

editoriálKatarína Cvečková

Druhý semester je naplno rozbehnutý, tak ako divadlo Lab a spŕška premiér, ktoré sa na nás mesačne valia. Samozrejme je to myslené v pozitívnom zmysle, lebo keby neboli premiéry, nebolo by čo písať, ani čo čítať, všakže? Nuž a my sa snažíme ich čo najrýchlejšie a najobjektívnejšie zreflektovať a každú z inscenácií aj dvakrát.

Pomaly sa nám blíži aj obdobie divadelných festivalov, ktoré budeme poctivo dokumentovať. O prvom z nich- Malá inventúra (o ktorom sme prednedávnom informovali aj prostredníctvom našich Noviniek) si budete môcť už čoskoro prečítať v rubrike Priestor. Viacerí z vás, či už študenti alebo pedagógovia, sa zapojili aj do našej ankety ohľadom “Aisu”. Výsledky sa spracovávajú a v dohľadom čase budú aj uverejnené v rubrike Reaktor. Nuž a takmer kompletná je aj rubrika Tvor, so zaujímavými absolventskými spoveďami i fotkami.

Čo však musím reflektovať v prvom rade, sú naše súťaže. Keďže vieme, že umelci nefungujú na dátumoch, kalendároch a termínoch, rozhodli sme sa dať vám ešte trochu času. Preto trvanie oboch súťaží- REFLEKTOR DRÁMA 2011-2012 a Nové LOGO Reflektoru predlžujeme. Ich konečný termín je 25. marec 2012 a výsledky oboch budú zverejnené na Teatrologických Dionýziách 3.4.2012 v Štúdiu 12. Preto využite posledné možnosti a prejavte sa! Vaše príspevky posielajte na adresu: reflektorredakcia@gmail.com

Na mesiac marec sme si pre vás pripravili aj jedno malé prekvapenie v podobe novej rubriky. Prezradím jej názov, ktorý je viac než príznačný- Reflektor. Nuž a myslím, že jej obsah vás bude naozaj zaujímať a budeme sa ho snažiť aktuálne dopĺňať a obmieňať a prinášať vám nové a nové informácie. O čo sa vlastne snažíme neustále prostredníctvom všetkých rubrík a príspevkov.

Tak nás len pekne naďalej sledujte a čítajte a čakajte na naše novinky a prekvapenia!

A nezabúdajte: Kritik nie je stroj… tiež je to len človek…

Katarína Cvečková, šéfredaktorka

iniciátor
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30  
spriatelené weby
VŠMU Bratislava Časopis DAMU pro kritiku a divadlo
Kontakt

Divadelný (internetový) časopis
Študentská revue Katedry divadelných štúdií
Divadelnej fakulty VŠMU
reflektorredakcia@gmail.com